M&N
N&A
K&M

Fotografije parova

Zabilježite svoju ljubav

Photoshooting za parove idealno je odvojeno vrijeme da zajedno doživite nešto novo i usput ovjekovječite trenutnu fazu vaše veze!

Pronađite sat vremena za sebe.

Nema razmišljanja o poslu i obavezama, samo vi i novi doživljaj nakon kojeg ćete se osjećati još zaljubljenije!

Riješite se straha od fotoaparata.

Mnogi se smrznu već i na spomen fotoaparata. Bez brige, nećete ispasti loše, ne morate znati pozirati niti se smijati na silu. Trebate samo uživati u trenutku i međusobnoj interakciji, a razmišljanje o tome kako će ispasti slike ostavite fotografu.

Steknite samopouzdanje

Planirate svadbu? Photosession prije velikog dana mogao bi vam uvelike pomoći da dan vjenčanja prođe opuštenije. Naviknut ćete se na fotoaparat i vidjeti da fotografiranje nije toliko strašno. Moći ćete uživati u trenutku, a to će se vidjeti i na fotografijama!

Ovjekovječite ovu fazu života.

Znate onaj osjećaj kada naiđete na fotografiju i shvatite da je od tog trenutka prošlo 5 godina? Bez obzira na to što se na slici događa, ona s vremenom postaje dragocjena uspomena ukoliko je vezana uz važne ljude u vašem životu. Vaša veza više nikada neće biti u ovoj fazi, pa zašto ju onda ne zabilježiti?

Proslavite.

Slavite godišnjicu, Dan zaljubljenih, useljenje, prinovu? Ili jednostavno želite pokloniti zajedničko fotografiranje i tako proslaviti svoju vezu? Ne treba vam puno povoda za slavlje, a fotografije koje će vam ostati uvijek će vas podsjećati na najljepše zajedničke trenutke.

Karla Matulina

Tko je iza fotoaparata?

Kako bi vaše fotografije što vjernije prikazale vašu ljubav, važno je da budete prirodni i opušteni. Fotograf koji vas vodi i fotografira trebao bi vam u tome pomoći, stoga saznajte malo više o meni i onome čime se bavim.

Imate još pitanja?

Pročitajte najčešća pitanja o procesu photoshootinga za parove. Ukoliko ne vidite odgovor na svoje pitanje, javite nam se!

Photoshooting za parove traje sat vremena, a može se organizirati na području Zagreba i bliže okolice. Lokaciju možete izabrati prema vlastitim željama, bilo da je riječ o vašem domu, ili o nekoj lokaciji u gradu, prirodi, ili parkovima. Ukoliko nemate konkretne ideje, mogu vam predložiti neke lokacije te zajedno možemo doći do konačne odluke o lokaciji.

Većina parova s kojima sam radila nemaju baš nikakvog iskustva s profesionalnim photosessionima i to se nikada nije pokazalo kao problem. Moj pristup je opuštanje parova i poticanje da budu u interakciji jedno s drugim kako bi na fotografijama bili uhvaćeni spontani trenutci i što prirodniji prikaz njihova odnosa. Nema poziranja i namještanja, samo opušteno druženje s naglaskom na vašu međusobnu komunikaciju uz moje upute i sugestije kada su potrebne.

Ne postoji uniforma za ovakav tip photosessiona, baš sve je dozvoljeno! Jedino što savjetujem svojim klijentima jest da se međusobno usklade kako se ne bi dogodilo da je netko u sportskom izdanju, a netko u svečanoj odjeći. Ostanite vjerni svome svakodnevnom stilu ili se sredite kao za svadbu, odluka je u potpunosti na vama 🙂

Obrađene fotografije s photosessiona u punoj rezoluciji šaljem na vašu mail adresu najviše dva tjedna od samog snimanja, a obično je to 30-ak fotografija.

U ponudi su i paketi s izrađenim fotografijama u personaliziranoj ukrasnoj kutiji s drvenim USB-om te photobook, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte!

Zvuči dobro?

Stvorimo zajedno fotografije koje će ispričati vašu ljubavnu priču.