Ilustriramo vaše priče.

Bez obzira na to gradite li svoj posao ili želite uspomene na važne trenutke u svom privatnom životu, Studio 17 svojim individualnim pristupom ilustrirat će vašu priču.

Spremni smo poslušati vaše želje i ideje i pretvoriti ih u najljepše moguće vizualno ostvarenje u kojem ćete još dugo uživati.

Usluge

Bilo da trebate product fotografije za webshop, fotografije kojima ćete predstaviti svoj brand online ili poslovni portret, nudimo profesionalna rješenja koja će privući vaše idealne klijente.

Dizajniramo vizualni identitet i logo za vaš brend, kao i vizitke, letke, kataloge, bannere i ostale promotivne materijale.

Sačuvajte uspomene na dan krštenja vašeg djeteta. Među paketima u ponudi pronaći ćete onaj idealan za sebe bez obzira na to želite li photobook, izrađene fotografije ili fotografije u digitalnom obliku!

Proslavite zaruke, godišnjicu, iščekivanje prinove ili jednostavno obilježite svoju ljubav jedinstvenim iskustvom nakon kojeg ćete se osjećati još zaljubljenije!

Upoznajmo se

Karla Matulina

Rođena sam u Zadru gdje sam polazila svoje prve fotografske tečajeve, a dolaskom u Zagreb nastavila sam edukaciju te se odlučila prekvalificirati i pretvoriti svoj hobi u posao.

Moji početci u profesionalnom bavljenju fotografijom bili su u fotostudiju gdje sam fotografirala svašta – od portreta preko proslava i evenata do proizvoda za kataloge. Tu raznolikost održavam i danas jer uživam u raznim vrstama fotografije, ali i grafičkog dizajna.

Fotografirala sam koncerte za Music Box portal, radila sam kao specijalist grafičkog dizajna i product fotograf u Zaksu i Argentumu, a trenutno radim u vlastitom obrtu te surađujem s raznim klijentima – od televizija i diskografskih kuća, raznih specijaliziranih trgovina i malih biznisa sve do privatnih photoshootinga, krštenja i drugih proslava.

Imate pitanje?

Javite nam se!