Upoznajmo se

Karla Matulina

Zovem se Karla Matulina. Fotografijom se profesionalno bavim pet godina, a prva radna iskustva stekla sam radeći u fotostudiju te na Music Box portalu kao fotograf koncerata. Radila sam i kao specijalist grafičkog dizajna i product fotograf u Zaksu i Argentumu.
Krajem 2019. godine otvorila sam vlastiti obrt koji objedinjuje fotografiju i dizajn – tako je nastao Studio 17.

Usluge

Bilo da trebate product fotografije za webshop, fotografije kojima ćete predstaviti svoj brand online ili poslovni portret, nudimo profesionalna rješenja koja će privući vaše idealne klijente.

Dizajniramo vizualni identitet i logo za vaš brend, kao i vizitke, letke, kataloge, bannere i ostale promotivne materijale.

Sačuvajte uspomene na dan krštenja vašeg djeteta. Među paketima u ponudi pronaći ćete onaj idealan za sebe bez obzira na to želite li photobook, izrađene fotografije ili fotografije u digitalnom obliku!

Proslavite zaruke, godišnjicu, iščekivanje prinove ili jednostavno obilježite svoju ljubav jedinstvenim iskustvom nakon kojeg ćete se osjećati još zaljubljenije!

Ilustriramo vaše priče.

Bez obzira na to gradite li svoj posao ili želite uspomene na važne trenutke u svom privatnom životu, Studio 17 svojim individualnim pristupom ilustrirat će vašu priču.

Spremni smo poslušati vaše želje i ideje i pretvoriti ih u najljepše moguće vizualno ostvarenje u kojem ćete još dugo uživati.

Imate pitanje?

Javite nam se!